Vil du gjøre

karriere?

Lyst til å bli med på laget?

Bli med å utvikle framtiden sammen med oss! Estimer fortsetter veksten og ønsker nå å styrke teamet vårt.

Hvordan jobber vi?:

Kort fortalt er Estimer kundens egen økonomiavdeling. Vi består av økonomer med ulik bakgrunn og spesialisering, og bistår kunder innen regnskapstjenester, økonomistyring og øvrig virksomhetsstyring. Det at vi jobber i team gjør at vi enklere og mer effektivt kan løse ulike typer oppgaver.

Økonomi og klima:

Vi kobler bærekraft og klima mot selskapets økonomi. Sammen setter vi tall på endringene som kommer og regner på hvilke kostnadseffektive tiltak som bør iverksettes. Vi bistår også i implementering og utførelse av klimaregnskap. Som økonomer ønsker vi at utarbeidelsen av klimaregnskapet skal ivaretas på en kostnadseffektiv måte.

Framtidens systemer:

Dagens systemer gir effektivitet og kontroll dersom man benytter de korrekt. Vi jobber for å effektivisere våre leveranser, noe som gir besparelser for både oss og våre kunder. Vårt samarbeid med et framoverlent IT-selskap bidrar vesentlig til å nå vårt mål.

Spennende oppdrag:

Vi har allerede opparbeidet oss en betydelig mengde oppdrag i Altaområdet, og innenfor flere ulike næringer og spekter. Vi ønsker å få enda flere oppdrag lokalt. Vi har også startet arbeidet med å få kunder fra øvrige steder i Finnmark, Tromsø og Oslo.

Fra Alta til Malaga:

Til våren drar en av våre medarbeidere til Malaga. I den forbindelse oppretter vi et Estimer-kontor i Malaga med vår spanske samarbeidspartner. Våre ansatte i Spania skal jobbe mot våre norske kunder på samme system og utstyr som vi har i Alta. Sammen skal vi sørge for videre vekst av Estimer. Malaga vil også bli en arena for Estimers ansatte og kunder.

Vil du være med på reisen vår?

Hvem er du?

Vi er alltid på utkikk etter nye, motiverte og dyktige lagspillere til vårt team.

Egenskaper

Vi ønsker en fremoverlent og engasjert medarbeider som kan være med å utvikle selskapet vårt slik at vi sammen når målene vi har satt oss.

Er du interessert?

For mer informasjon om stillingen eller for å sende inn søknad eller ta kontakt med Kenneth Medlie Johansen på telefon   +47 920 52 580 eller kenneth@estimer.no.

Ledige stillinger

Regnskapsfører

Har du erfaring fra regnskapsbransjen? Vi er på utkikk etter en dyktig regnskapsfører.

Kollegaer som jobber på hver sin pc