Bistand

økonomisystem

PowerOffice

Vi er offisiell partner av PowerOffice. Markedets beste og mest framtidsrettede økonomisystem. Vi har valgt systemet for både oss selv og våre kunder. Vi bistår også kunder med å implementere systemet i sitt eget selskap. Med vår erfaring fra selve systemet, erfaring fra regnskaps- og økonomiutarbeidelse samt god IT forståelse, kan vi sikre en smidig og smertefritt bytte.

Semine

Nysgjerrig på AI i bokføringen? Vi har selv tatt i bruk Semine som benytter AI for kontering av bilag, noe som fjerner mye av det repetitive og kjedelige arbeidet i bokføringen. I tillegg åpner det for mer presis og unik datainnhenting. Vi bistår gjerne andre i å komme over på framtidens økonomisystem. Semine er fullt integrerbart med PowerOffice.

Power BI

Ønsker dere en moderne, tilpasset og framtidsrettet rapportering? Vi kan bistå dere med å få på plass rapporteringen gjennom Power BI. I tillegg har vi vesentlig erfaring innen rapportering og kan bistå dere i å få designet en effektiv og presis rapportering for daglig ledelse og styret.