Ikke nøl med å

ta kontakt

Bli kjent med våre ansatte

Portrettbilde av Estimer AS

Vegard Wilhelmsen

Vegard er statsautorisert regnskapsfører og daglig leder i Estimer. Han liker utfordringer og tar ansvar samt ryddighet på alvor. Vegard har som mål å levere systembaserte og kostnadsoptimale regnskapstjenester som bidrar til god styring for virksomhetene.

Portrettbilde av Estimer AS

Hilja Medlie Johansen

Hilja er statsautorisert regnskapsfører og ansvarlig for lønn og HR-relaterte oppgaver i Estimer. Hilja vil snarlig bli sertifisert gjennom Regnskap Norges lønn og HR- administrasjons program. Hun har fra tidligere erfaring fra helsebransjen.

Portrettbilde av Estimer AS

Jim Levi Wilhelmsen

Jim er statsautorisert regnskapsfører. Som IT-ingeniør har han forståelse for det digitale og har blant annet implementert Semine (AI) i Estimers bokføring. Jim har som mål å optimalisere sine kunders bruk av systemer slik at de også kan oppnå «lavthengende» konkurransefortrinn.

Portrettbilde av Estimer AS

Cato Johansen

Cato er kunde- og markedsansvarlig i Estimer. Cato har jobbet mye med salg. I tillegg har han erfaring fra regnskapsføring samt inkasso. Han er helveis Finnmarking, men jobber best fra Estimers solfylte kontor i Spania hvor han gledelig tar imot besøk fra kunder og samarbeidspartnere.

Portrettbilde av Estimer AS

Kenneth Medlie Johansen

Kenneth er Estimers gründer og styreleder. Han har vesentlig erfaring innen økonomistyring og har bidratt til god kostnadsstyring og effektive rapporteringer for Estimer og en rekke kunder. Han har spesialisering i energiledelse og har klima- og bærekraftsrapportering på dagsordenen.