Ikke nøl med å

ta kontakt

Bli kjent med våre ansatte

Portrettbilde av Estimer AS

Vegard Wilhelmsen

Vegard er autorisert regnskapsfører og daglig leder i Estimer. Han liker utfordringer og tar ansvar samt ryddighet på alvor. Vegard har som mål å optimalisere systembruk innen regnskap og har startet arbeidet med å implementere AI i bokføringen.

Portrettbilde av Estimer AS

Hilja Medlie Johansen

Hilja er autorisert regnskapsfører. Hun har erfaring fra helsebransjen og representerer omsorgen i Estimer. Hilja er i tillegg til utførelse av regnskap også ansvarlig for lønn og HR-relaterte oppgaver i Estimer og har som mål å sertifiseres innen dette.

Portrettbilde av Estimer AS

Jim Levi Wilhelmsen

Jim er en dyktig regnskapsfører som snarlig vil få autorisasjon. Han har lang fartstid i forsvaret og som tidligere IT-ingeniør har han også god forståelse for systemer og den digitale verdenen. Jim har som mål å gjøre sine kunder bedre på bruk av systemer samt innføre IT-sikkerhet på dagsordenen.

Portrettbilde av Estimer AS

Kenneth Medlie Johansen

Kenneth er økonomikonsulent med erfaring innen økonomistyring og ledelse. Han har spesialisering innen energiledelse og har de siste årene fordypet seg i klima og bærekraftsrapportering. Kenneth har som mål og utføre flest mulig klimaregnskap og bærekraftsrapporter for små og mellomstore bedrifter.