Ikke nøl med å

ta kontakt

Bli kjent med våre ansatte

Portrettbilde av Estimer AS

Kenneth Medlie Johansen

Siviløkonom, bosatt i Alta. Engasjert og nysgjerrig Berlevåging. Har hatt mellombase i Hammerfest, Tromsø, Bodø, Stavanger, Milano og Moskva før han kom tilbake til Finnmark. Erfaring innen revisjon, controlling og økonomiledelse. Initiativtager og idemakeren i Estimer.

Portrettbilde av Estimer AS

Kurt Anti Halvorsen

Siviløkonom, bosatt i Alta. Samisktalende og hardtarbeidende Altaværing. Har vært noen år på gjennomtrekk i Tromsø og Kautokeino før han valgte å komme hjem igjen. Erfaring innen controlling og økonomiledelse. Tall og excelguruen i Estimer.

Portrettbilde av Estimer AS

Audun Glemmestad

Siviløkonom og bosatt i Alta. Fremoverlent og ærgjerrig Totning med bakgrunn i forsvaret. Har søkt lykken i nord både på Bardufoss og i Tromsø før han slo seg ned i Alta. Erfaring innen regnskap og økonomisystem. Kontrollbautaen i Estimer.

Portrettbilde av Estimer AS

Cato Johansen

Bachelor i økonomi, bosatt i Alta og Malaga. Livsglad Berlevåging som etter mange år i Tromsø flyttet til Spania. Er med å bygger opp selskapet i Alta, men skal returnere til Malaga. Erfaring fra salg og support, samt inkassobransjen. Altmuligmannen i Estimer.

Portrettbilde av Estimer AS

Lisa Stenvold

Autorisert regnskapsfører bosatt i Tverrelvdalen. Hardtarbeidende og familiekjær Altaværing. Erfaring innen regnskap, lønn og systemer. Ryddigheten og roen i Estimer.

Portrettbilde av Estimer AS

Hilja Caroline Medlie Johansen

Regnskapsfører og bosatt i Alta. Etter mange år i helsevesenet tok hun en bachelor i økonomi og regnskap. Er på tredje året med regnskapsutarbeidelse og vil snarlig motta autorisasjon. Energien og omsorgen i Estimer.

Portrettbilde av Estimer AS

Christina Louise Eira

Studerer siste året av en bachelor i økonomi og regnskap ved UiT campus Alta. Christina er fra Masi og er samisktalende. Har et driv og vil framover. Læreviljen og nysgjerrigheten i Estimer.

Portrettbilde av Estimer AS

Peter Aas

Studerer siste året av en bachelor i økonomi og administrasjon ved UiT campus Alta. Peter er fra Melbu og er vår eneste gode fotballspillende økonom. Har et høyt engasjement og energinivå. Framtiden og muligheten i Estimer.