Vil du bli med i Altas mest moderne kontorfellesskap?

Vi ønsker å skape en sosial og innovativ atmosfære i A12-bygget – og vil gjerne ha ditt selskap med på laget.

I sommer flytter Estimer-gjengen inn i A12-bygget i Bjørn Wirkolas vei.

I den forbindelse har vi moderne og klimavennlige kontor for framleie fra 1. august. Som leietaker blir du en del av et offensivt og innovativt kompetansemiljø, med tilgang til flotte møterom og fellesareal.

Vi har ledig 4-5 cellekontorer, som kan leies hver for seg eller samlet. Kontorene er henholdsvis 3 x 7 kvm. og 2 x 12 kvm. – 45 kvm. samlet areal.

Dersom du er interessert i mer informasjon, kan du sende en mail til kenneth@estimer.no eller ta kontakt i kontaktskjema nedenfor.

Slik ser fellesarealene ut:

Fellesareal.
Fellesareal.
Møterom 1.
Møterom 2.

Kundetilgang og profilering

Vi i Estimer gleder oss til innflytting.

– A12 er med sin plassering ved innkjørselen til Alta sentrum fra innfartsåren E6 ett av de mest synlige byggene i Alta. Det gir god kundetilgang og direkte profilering utad og nær beliggenhet til Nordlyskatedralen, Nordlysparken, Nordlysbadet og alle byens restauranter og hotell, sier Estimer-leder Kenneth Medlie Johansen.

– Hva er tanken med de nye lokalene?

– Størst mulig læring og utvikling. Vi går inn i lokalene med to andre aktører. De har høy kompetanse innen IT og muligheter innen digitalisering, samt erfaring fra omstilling og utviklingsprosjekt. Dette passer oss midt i blinken. I tillegg vil det være tre ledige cellekontor hvor vi ønsker å få inn andre leietakere.

Dersom du er interessert i mer informasjon, kan du sende en mail til kenneth@estimer.no eller ta kontakt i kontaktskjema nedenfor.